Tiistain koulutukset

Kärsämäen kennelseura järjestää tiistaisin klo 19.00 koulutusta Kärsämäen keskustassa, Konttilan pihassa, osoitteessa Pomojentie 1. Koulutus ei ole kurssimuotoista, vaan paikalle voi tulla tutustumaan milloin vain. Kouluttajana toimii Riitta Pääkkö.

Lähtikö lapasesta? -koulutuspäivä koiran hallinnasta ja vieteistä

Tuntuuko joskus siltä, että koirasi koulutus ei mennyt ihan putkeen? Vietti vei, korvat katosi ja homma lähti ihan lapasesta.

Kärsämäen kennelseura järjestää yhdessä Keskipisteen koiraharrastajien kanssa koulutuspäivän koiran hallinnasta ja vieteistä Pulkkilassa 25.3.2018 klo 9.00 alkaen. Koulutuspäivässä perehdymme koiran vireen hallintaan oli kyseessä sitten toko-, agility- metsästys- tai ihan vain kotikoira.

Kouluttajaksi paikalle saapuu kokenut koirankouluttaja, poliisin työkoiraohjaaja, Koirakoti Koijarin omistaja ja Suomen kennelliiton arvostettu luonnetestituomari Jari Keinänen. Lisätietoa Jari Keinäsestä pääset lukemaan hänen omilta sivuiltaan.

ILMOITTAUTUMINEN JA KÄYTÄNNÖN ASIAT:

Koulutukseen otetaan max. 10 koirakkoa sekä
rajallinen määrä kuunteluoppilaita.

Koulutuksen hinta: 40€/koirakko sekä 20€/ kuunteluoppilas. Hinnat sisältävät koulutuksen lisäksi lounaan kahveineen.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti järjestävien seurojen jäsenille.

Sitovat ilmoittautumiset 11.3.2018 mennessä
hanna.tuhkanen@hotmail.com / 045 2735375
(Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan mahdollisen
sairastapauksen vuoksi lääkärintodistusta vastaan.)

Jäsentiedote 3/2017

Sääntömääräinen
VAALIKOKOUS maanantai 18.12.2017 klo 18:00 Juustoportin kabinetissa

Esityslista

1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja

2. Valitaan kokoukselle sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Valitaan yhdistykselle puheenjohtaja seuraavalle toimikaudelle

5. Valitaan kaksi varsinaista johtokunnan jäsentä tulevalle kolmivuotiskaudelle, erovuorossa Matti Pinola ja Pia Koponen.

6. Valitaan kolme johtokunnan varajäsentä tulevalle toimikaudelle

7. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varamiehet

8. Muut asiat: kennelseuran sääntöjen tarkistus

Johtokunnan järjestäytymiskokous pidetään Juustoportin kabinetissa heti vaalikokouksen jälkeen.

Tervetuloa!

Johtokunta 2017
Puheenjohtaja Riitta Pääkkö
Varapuheenjohtaja Martti Ojalehto
Sihteeri Minna Levä
Rahastonhoitaja Pia Koponen
Varsinaiset jäsenet: Susanna Isola, Jorma Koponen, Martti Ojalehto, Satu Oikarinen, Matti Pinola ja Pia Koponen Varajäsenet: Minna Levä, Marja Pinola, Pentti Alhosaari
Toiminnantarkastajat: Elsi Istukaisssaari ja Hannu Pääkkö
Varatoiminnantarkastajat: Paula Halmetoja ja Teppo Kangas

Ilmoittakaa kaikki koirienne saavuttamat tulokset tammikuun alkuun mennessä osoitteeseen minna.leva@outlook.com. Kennelseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään alkuvuonna, jolloin jaamme seuran upeat kiertopalkinnot.